Четвер, 13 червня 2019 12:47

Mercedes-Benz продовжує дорожні тести електричного eActros

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, черговим партнером німецького автовиробника стала логістична компанія Pfenning Logistics.

Компанія Mercedes-Benz продовжує дорожні тести електричної вантажівки eActros в реальних умовах. Нещодавно автомобіль, що не забруднює довколишнє середовище, в своє розпорядження отримала логістична компанія Pfenning Logistics. Вона використовуватиме 25-тонну вантажівку для постачання заводу Mercedes-Benz у Мангеймі.

Варто зазначити, що це не перший автомобіль Mercedes-Benz eActros, який працює в цьому регіоні. В жовтні 2018 року компанія TBS Transportbeton, місцевий виробник бетону, отримала в своє розпорядження електровантажівку та успішно її використовує. Обидва автомобілі eActros є частиною «Автопарку інновацій» – тестової програми, покликаної перевірити електричні вантажівки в реальних повсякденних умовах.

Автомобіль eActros, який використовується Pfenning Logistics, стане невід’ємною складовою логістичного ланцюга заводу Mercedes-Benz у Мангеймі. Він перевозитиме запчастини та комплектуючі із зовнішнього складу безпосередньо на завод. Щоденно автомобіль виконуватиме дві поїздки та долатиме приблизно 180 км. Нагадаємо, запас ходу електричної вантажівки становить 200 км. Заряджатиметься автомобіль ввечері після завершення поїздок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: