Середа, 05 червня 2019 11:31

Які новинки показав Mercedes на Агро-2019

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, цими днями в українській столиці проходить аграрна виставка Агро-2019. В рамках заходу компанія Mercedes-Benz представила свої автомобілі, що можуть стати в нагоді аграріям.

На виставці Агро-2019 компанія Mercedes-Benz представила повнопривідний тягач Aroсs 2042 AS 4x4, який може використовуватись для транспортування збіжжя прямо з місця збирання врожаю. Це дозволить оптимізувати логістичні потоки. На машину можуть встановлюватись спеціальні аграрні шини з низьким тиском на ґрунт. У комплекті йде також напівпричеп з аналогічними шинами.

Поряд на стенді компанії розташувався тягач Actros 1845 LS четвертого покоління. Машина відповідає усім стандартам з безпеки та екологічним нормам Євро-6. Також вантажівка може похвалитись зменшеною витратою пального та підвищеним комфортом керування, завдяки наявності вже в базовій комплектації 12-ступеневої автоматизованої коробки передач PowerShift3, системи контролю за станом акумуляторних батарей та управління стисненим повітрям.

Також на Агро-2019 показали Mercedes-Benz Sprinter останнього покоління. Машина може мати три варіанти довжини колісної бази, чотири варіанти довжини кузова, три варіанти висоти вантажного відсіку, різноманітні перегородки та обшивку стін вантажного відсіку до стелі. В новій генерації також з’явився передньопривідний варіант, який має на 50 кг збільшену вантажопідйомність.

Ще один цікавий експонат – пікап Mercedes-Benz X-Class. Машина, представлена на виставці, має потужний дизельний двигун V6, фірмову систему повного приводу 4Matic та лонжеронну раму, завдяки яким машина здатна перевозити до 1,1 т вантажу в кузові та має тягове зусилля до 3,5 т.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: