П'ятниця, 24 травня 2019 16:01

Електричний Mercedes-Benz eActros почав працювати в реальних умовах

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новітню вантажівку використовуватимуть для перевезень у Штутгарті та околицях.

Компанія Mercedes-Benz доправила черговому клієнту новітню електричну вантажівку eActros. 18-тонний автомобіль поповнив автопарк міжнародної логістичної компанії Dachser, яка використовуватиме його для регулярних перевезень у Штутгарті та його передмісті, повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі Daimler AG. Переданий компанії eActros є частиною так званого автопарку інновацій, в рамках якого компанія Mercedes-Benz Trucks проводить дорожні випробування електричних вантажівок у реальних умовах експлуатації.

Mercedes-Benz eActros має запас ходу 200 км. У Dachser використовуватимуть електричний автомобіль для доставки вантажів своїм клієнтам у центрі Штутгарта. В середньому довжина щоденного маршруту для таких цілей становить близько 80 км, що цілком вписується в заявлений запас ходу. Планується, що батареї заряджатимуться вночі в автопарку компанії.

eActros побудований на базі серійного Mercedes-Benz Actros. Два електромотора розташовані на задній вісі вантажівки, мають вихідну потужність 126 кВт та 485 Нм крутильного моменту кожний. Літій-іонний акумулятор eActros має потужність 240 кВт. В залежності від типу зарядки, відновити заряд акумуляторів до позначки 150 кВт можна усього за дві години.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: