Субота, 11 травня 2019 13:00

Електровантажівки Mercedes-Benz eActros почали тестувати в реальних умовах

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, невдовзі до супермаркетів регіону Рейн-Майн відвозитимуть товари повністю електричні вантажівки eActros, розроблені Mercedes-Benz Trucks.

Великий вантажний автомобіль eActros буде залучений до транспортування продуктів харчування у регіоні Рейн-Майн. Зокрема, електромобіль курсуватиме між містами Франкфурт-на-Майні, Вісбаден та Майнц, повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Вантажівка з’явиться в корпоративному парку логістичної компанії Rigterink Logistikgruppe. Спеціалісти компанії зазначають, що добова відстань, яку долає звичайна вантажівка на маршруті від логістичного центру безпосередньо до супермаркетів та центральних відділень їхніх логістичних центрів, становить близько 200 км.

Саме такий запас ходу має електричний Mercedes-Benz eActros. 25-тонна вантажівка вирушатиме на маршрут один раз на добу та долатиме зазначений маршрут без підзарядки. Акумуляторні батареї заряджатимуться протягом ночі.

eActros обладнаний літій-іонною акумуляторною батареєю потужністю 240 кВт. Залежно від доступної потужності, повна зарядка акумулятора займає приблизно дві години.

Варто зазначити, що компанія Mercedes-Benz Trucks наразі проводить серію тестувань вантажівки eActros. Передсерійну модель надали в користування 20 компаніям із різних секторів. Вони тестуватимуть електровантажівку протягом року та надаватимуть виробникові інформацію щодо особливостей експлуатації в реальних умовах. Завдання тестів – зробити можливим широке використання подібного роду авто в містах вже з 2021 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: