Четвер, 02 травня 2019 13:05

На ринок вийде лімітована серія Renault Master Red Edition

Як ми вже розповідали, Renault виводить на ринок нову лінійку Renault Master, яка отримала новий зовнішній вигляд, новий інтер'єр, нові двигуни і нові системи допомоги водієві. І з цього приводу, Renault представила лімітовану серію Renault Master Red Edition. Master Red Edition отримає багате оснащення і буде доступний в дизельному і електричному виконанні.

Новий Master, який має новий дизайн, повністю оновлений інтер'єр, нові системи допомоги водієві, нові двигуни і т.д. отримав і ексклюзивну версію - Renault Master Red Edition - повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Машина в стандартній комплектації пропонується з новим двигуном потужністю 150 к.с./385 Нм, проте для неї доступний і електропривід.

Master Red Edition оснащується хромованою решіткою в поєднанні з новими світлодіодними фарами. Всередині салону встановлені нове торпедо, передні сидіння - в карбонових чохлах; вентиляційні отвори, кнопки кондиціонера, ручки КПП - з хромованими вставками, та ін.

Крім цього, в стандарті Master Red Edition отримав дождаткове місце для зберігання речей, бездротовий зарядний пристрій для смартфона, кондиціонер, регулятор і обмежувач швидкості, автоматичне включення фар і склоочисників, USB, Bluetooth-радіо, систему допомоги при бічному вітрі і багато іншого.

Крім цього, на Master Red Edition можна встановити систему автономного екстреного гальмування (AEBS), камери заднього виду, систему допомоги при паркуванні з радарами, пристрій для попередження сліпих зон, і безліч інших опцій.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: