П'ятниця, 22 березня 2019 10:03

Renault Trucks ще підвищить економічність вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в компанії Renault Trucks поділилися інформацією про пріоритетні розробки інженерів.

Як розповіли в компанії, пріоритетними завданнями для Renault Trucks були і залишаються економія палива і скорочення викидів CO2. Тому компанія здійснює великомасштабні інвестиції в модернізацію процесів і забезпечення відповідності продукції обмеженням, встановленим Євросоюзом щодо викидів CO2 - передає SpecMachinery.com.ua.

В кінці минулого року Renault Trucks оголосила про запуск в 2019 році виробництва особливих версій моделей T, D і D Wide, конструкція яких дозволить скоротити споживання палива до 7% в порівнянні з попередніми версіями.

Renault Trucks також продовжує свої дослідження в області підвищення ефективності дизельних двигунів з використанням можливостей експериментального автопоїзда Optifuel Lab 3. Мета - до 2020 року скоротити споживання палива великовантажного автомобіля (з вантажем) на 13%.

І, крім того, для негайного поліпшення якості повітря Renault Trucks почне випуск електровантажівок D і D Wide Z.E на заводі в Бленвіль-сюр-Орн в 2019 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: