П'ятниця, 31 березня 2023 10:55

Підрозділи ЗСУ на фронті отримають 15 обладнаних вантажівок DAF

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад» передає на фронт 15 вантажівок DAF.

Машини підготовлені під різні військові потреби: пересувна майстерня, тягачі для артилерії, мобільні пункти управління для комплексів БПЛА Poseidon.

«Пересувна авторемонтна майстерня. 500 тисяч коштує доведений нами DAF, і 500 тисяч коштує комплекс, який по собівартості зробила наша команда. Чотири кунги – це унікальні комплекси, з яких здійснюється управління «Посейдонами» – дуже крутими оперативно-тактичними безпілотними літальними апаратами, які не бере русня.

І по п`ять машин з кожного боку – тентовані, дуже круті артилерійські тягачі DAF, які так чекають на фронті. Ви бачите цифру 114, вже є і 115. Це – кількість машин, які ми вже завезли з нашого контракту, який складає понад 300 вантажівок», – розповів Порошенко.

Фонд Порошенка та ГО «Справа Громад» законтрактували у Великій Британії більше 300 вантажівок Leyland DAF.

Leyland DAF 45.150 — це повнопривідна п’ятитонна дизельна вантажівка, яка може оснащуватись лебідкою і перевозити все, що потрібно для фронту: боєкомплект, харчі, воду і пальне в бочках.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, частина автомобілів обладнана кранами для завантажування великокаліберних боєприпасів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: