Середа, 29 березня 2023 11:54

ДСНС отримала нові спецавтомобілі Toyota

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Програма розвитку ООН у партнерстві з Урядом Японії передала піротехнічним підрозділам ДСНС 8 спеціалізованих автомобілів Toyota Hilux Double Cabin.

Участь у заході взяли Помічниця Генерального секретаря ООН, Помічниця керівника ПРООН та директорка кризового бюро ПРООН Асако Окаї, Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі та заступник Голови ДСНС Роман Примуш.

«У важкі часи вкрай важливо мати послідовну підтримку стратегічних партнерів. Ми вдячні нашим друзям з ПРООН та уряду Японії за  постійну та вчасну допомогу піротехнічним підрозділам Служби порятунку», - зазначив заступник Голови ДСНС України Роман Примуш.

Техніка надана в рамках реалізації проєкту ПРООН «Екстрене знешкодження вибухонебезпечних предметів та розчищення завалів» за фінансування уряду Японії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно в межах проєкту рятувальникам було надано спеціальне захисне обладнання для розмінування та проведено навчання щодо дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів для команд з відновлення територій та представників місцевих органів влади.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: