Вівторок, 21 березня 2023 10:53

DAF отримав два замовлення сукупно на 2250 вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, британська орендно-лізингова компанія замовила компанії DAF 1,5 тис. вантажівок, частина з яких електричні.

Провідна британська компанія з короткострокової та довгострокової оренди та лізингу вантажівок Asset Alliance Group погодила з DAF замовлення на 1,5 тис. автомобілів, яке включає не менше 75 повністю електричних машин. Перші транспортні засоби почнуть надходити вже 2023 року.

Як повідомив нідерландський автовиробник, замовлення включає тягачі нового покоління DAF XF і XG для далеких і великовантажних перевезень, а також автомобілі DAF LF і DAF XD з електричними та дизельними приводами для розвезення та професійного використання.

Усі транспортні засоби придбані з повним пакетом послуг з ремонту та технічного обслуговування DAF та обслуговуватимуться через дилерську мережу виробника, яка налічує понад 130 точок у Великій Британії та Ірландії.

Про другу угоду повідомило нідерландське видання BIGtruck. Згідно з оприлюдненою інформацією, автовиробник підписав контракт з компанією AB Transport Group на постачання 750 нових вантажівок DAF у 2023 та 2024 роках.

За заявою генерального директора транспортної компанії Денніса Ветенкампа, вибір ліг на нідерландського автовиробника через низьку витрату палива, високий комфорт для водіїв та покращену безпеку вантажівок DAF останнього покоління.

До речі, AB Transport Group є провідним постачальником логістичних послуг у сфері продуктів харчування з AB Texel та будівельних перевезень із Combex. Автопарк компанії налічує близько 1,6 тис. вантажних автомобілів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слід нагадати, що згідно зі звітом DAF Trucks, компанія встановила нові рекорди в 2022 році, зайнявши 17% частки ринку важких вантажівок у Європі із загальним обсягом виробництва 68 тис. одиниць.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: