Середа, 15 лютого 2023 10:50

В Україні реалізовано перший тягач Scania Super

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Сканія Україна» передала замовнику перший магістральний тягач Scania 500S із передовим силовим агрегатом Super.

Цей 13-літровий двигун у 500 к.с. (2650 Нм при 900 – 1320 об/хв) у парі з новою автоматизованою коробкою передач G33 CM Opticruise дозволяє заощадити до 8% палива.

Покупцем стала львівська компанія «Автосвіт». Її автопарк налічує 60 вантажівок, третина з яких Scania.

Займаючись міжнародними автоперевезеннями, тут особливе значення приділяють підвищенню економічності тягачів, оскільки кожен із них у середньому проїжджає на рік 120 – 150 тис. км.

Що ж до новинки Scania 500S Super, то її двигун отримав сдвоєні розподільні вали та систему очищення випускних газів Twins SCR з подвійним дозуванням AdBlue. Тут також застосовується новий ретардер із гальмівним моментом на карданному валу 4700 Нм та максимальною гальмівною потужністю 500 кВт.

На машині встановлені дві пари батарей: перша (типу AGM) управляє стартером, а от друга (гелеві) живить різні електросистеми. Машина укомплектована паливними баками на 615 л, основний – з блоком оптимізації використання дизеля (FOU).

Перший проданий в Україні тятач Scania Super поставлений з високою кабіною S. Тут два спальних місця, клімат-контроль, автономний обігрівач, мультимедійна система з 7-дюймовим дисплеєм.

У комплектацію входять такі системи активної безпеки як ESP, ACC та LDW. Автомобіль поставлений разом із сервісним контрактом ProCare, а також телематичною системою керування автопарком My Scania (з пакетом «Контроль»).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також «Сканія Україна» проведе для водіїв спеціальний тренінг з економічного водіння.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: