Вівторок, 05 квітня 2022 11:27

ЗСУ захопили російські ракети «Аркан»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українські оборонці разом з трофейною російською бронетехнікою захопили і боєкомплект до неї, серед якого були і керовані ракети «Аркан».

Українські воїни завдали ударів по росіянах з самохідних артилерійських установок та інших засобів ураження. В ході бойової роботи українськими військовими було знищено та захоплено різноманітну техніку російських військових.

Зокрема, виявлено бронетранспортери БТР-82А, БМП-3, танки Т-72Б3, мостоукладальники та іншу російську техніку.

Серед захопленого озброєння та техніки були російські керовані ракети «Аркан», які заходилися у боєкомплекті однієї БМП-3.

Захоплені боєприпаси знаходяться у вигляді пострілу 3УБК23 унітарного заряджання з керованою ракетою 9М117М1 «Аркан» однієї з модифікацій.

Заявлено, що керована ракета «Аркан» призначена для ураження танків та іншої бронетехніки. Може наносити удар по малорозмірних цілях типу ДОТ, ДЗОТ, а також малошвидкісних повітряних цілях, що низько летять, або зависаючих вертольотах

Ракета пристосована до стрільбі зі 100-мм гармати-пускової установки російських БМП-3 або БМД-4М. Керування забезпечується системою управління за лазерним променем.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дальність пострілу від 100 до 5500 метрів з заявленим бронепробиттям 700 мм.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: