Четвер, 16 грудня 2021 10:46

ЗСУ отримали чергову партію модернізованих БМП

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Житомирський бронетанковий завод (ЖБТЗ) відремонтував та модернізував для ЗСУ чергову партію бойових машин піхоти БМП-2 і броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРЕМ-2.

Фахівці підприємства відновили працездатність вузлів та агрегатів бойових машин, встановили модернізовані прилади спостереження та системи керування вогнем, перевірили та відкоригували роботу озброєння тощо.

Житомирський завод цього року передав Збройним Силам України кілька десятків відремонтованих та модернізованих БМП-2. Точну кількість наразі важко назвати, адже зазвичай не розголошується скільки саме машин було передано у кожній партії.

Відомо, що у березні ЖБТЗ передав армії 26 імпортованих БМП-1АК (вилучених через суд у польської компанії), також у березні було передано п'ять відремонтованих БМП-2, наступні партії бойових машин передавались у квітні, травні, серпні та листопаді.

Окрім відновлення БМП, цього року Житомирський бронетанковий завод, після кваліфікаційних випробувань розпочав серійне виготовлення корпусів для БТР-4Е.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перша партія наразі готується до відправлення замовнику (ХКБМ) для подальшого збирання бронетранспортерів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: