Вівторок, 15 червня 2021 09:38

Представили новий Volvo FMX у військовому виконанні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, військовий підрозділ Volvo Trucks представив свою оновлену модель FMX у армійському варіанті.

Продемонстрований екземпляр був зібраний в конфігурації 8×6, і оснащується одиночними шинами Michelin 14.00R20. Також передбачено додаткове підключення приводу передньої вісі.

Оскільки військові автомобілі Volvo створюються відповідно до принципів модульної філософії, то остаточна комплектація, а також ступінь і глибина мілітаризації, здійснюються, виходячи з потреб конкретного замовника.

У військових вантажівок FMX дуже довгий список опцій, і він сьогодні включає двигуни Volvo D13, автоматизовані коробки передач I-Shift з ультранизькими повзучими передачами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також це автоматичний контроль тяги, система допомоги при русі в гору Hill Start Aid, так званий круїз-контроль по пересіченій місцевості, автоматичне стоянкове гальмо, подовжувач рами спереду (400 мм), лебідки із зусиллям від 1 до 15 тонн, які монтуються спереду або збоку і 40-тонна з центральним кріпленням, а також різні варіанти навісного обладнання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: