Середа, 14 квітня 2021 11:46

ЗСУ отримали рухомий командний пункт на базі КрАЗ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мобільний командний пункт розміщений у контейнері перемінного об'єму може використовуватись як на автомобільному шасі, так і без нього.

Автомобіль КрАЗ-260 із контейнером перемінного об’єму (КПО) отримала одна з військових частин Головного командного центру Збройних Сил України.

КПО призначений для цілодобового забезпечення роботи особового складу пунктів управління стратегічного і оперативного рівнів у польових умовах незалежно від пори року.

Новий командний пункт забезпечує підвищення оперативності, стійкості і безперервності управління військами, розміщення і використання засобів зв'язку, автоматизації та іншого обладнання.

Контейнер включає пристрої самостійного завантаження (розвантаження) контейнера, до 15 робочих місць, системи життєзабезпечення та комплект складаних меблів із міцного та вологостійкого матеріалу..

Складові частини контейнеру розкладаються в ширину праворуч і ліворуч від основного кузова й встановлюються на опори. Залежно від ситуації, розкладання частин кузову можна виконати як гідравлічним, так і механічним способом. Стіни всередині обшиті сендвіч-панелями, що значно поліпшує теплоізоляційні властивості.

Машина має стаціонарні системи життєзабезпечення: обігрівач, кондиціонер, фільтровентиляційну установку, телекомунікаційне обладнання (дає змогу швидко розгорнути локальну мережу зв’язку), а також генератор і акумулятор.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки цьому вона здатна працювати не лише від промислової мережі. У разі її виходу з ладу – від акумулятора (мінімум дві години), а якщо вичерпається і його ресурс – запускається дизель-генератор.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: