Вівторок, 06 квітня 2021 14:17

РСЗВ «Вільха» йде на експорт: укладено перші контракти

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, укладено перші контракти для поставок на експорт модернізованої реактивної системи залпового вогню «Вільха-М».

Модернізована система залпового вогню «ВІЛЬХА-М» з коригованими ракетами калібром 300 мм Р624М призначена для ураження на дальніх відстанях броньованої, легкоброньованої та неброньованої техніки, живої сили противника, руйнування командних пунктів, вузлів зв’язку, об’єктів військово-промислової структури, наземних споруд складського та іншого призначення.

Передбачається розробка декількох версій корегованих ракет «Вільха-М», що окрім збільшеної дальності матимуть різні за вагою бойові частини.

Власне зараз виріб Р-624М «Вільха-М» має бойову частину вагою у 170 кг та дальність у 123 км, зараз триває робота над збільшенням дальності до 140 км за рахунок використання нового виду палива.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, попередня версія корегованого снаряду «Вільха» вже завершила державні випробування та перебуває на озброєння підрозділів Збройних Сил України. Її серійне виробництво було розпочато наприкінці 2018-го року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: