Вівторок, 26 листопада 2019 18:01

У ЗСУ випробували нові українські бронемашини

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нові машини особисто випробував командувач Сухопутних Військ.

У 169-му навчальному центрі підготовки підрозділів Збройних сил України «Десна» пройшли випробування дослідного зразка багатофункціонального бронеавтомобіля «Козак-2М1» та спеціалізованого броньованого авто «Варта-Новатор», повідомляє Defense Express з посиланням на прес-службу Сухопутних військ ЗС України.

«Випробування проходили за участі командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сирського. У випробуваннях також брали участь представники Командування РВіА, управління бойової підготовки, розвідувального управління, управління зв’язку і інформаційних систем та армійської авіації Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України», – йдеться в повідомленні.

Командувач Сухопутних ЗСУ Олександр Сирський особисто випробував нові автомобілі за кермом та дав позитивну оцінку технічним можливостям ББКМ «Козак-2М1» та СБА «Варта-Новатор».

Також, під час проведення випробування дослідного зразка ББКМ «Козак-2М1» генерал-лейтенант Сирський виконав вправи зі стрільби з 12,7-міліметрового крупнокаліберного кулемета НСВТ.

«Спеціалізований броньований автомобіль «Варта-Новатор» та багатофункціональний бронеавтомобіль «Козак-2М1» на випробуваннях підтвердили заявлені тактико-технічні характеристики і отримали позитивну оцінку від усіх представників робочої групи», – повідомила прес-служба.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: