Четвер, 22 липня 2021 17:09

Представили комерційну версію Toyota Yaris

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Toyota запустила в продаж спеціальну комерційну модифікацію компактного хетчбека Yaris під назвою ECOVan.

Варто сказати, що це досить цікавий комерційний автомобіль, в основі якого лежить гібридна силова установка.

За відправну точку при створенні цієї моделі був узятий стандартний Yaris четвертого покоління, дебют якого відбувся в 2020 році. Виробник робить акцент на тому, що це єдиний гібрид в сегменті легкових комерційних автомобілів.

Інтер'єр нового Toyota Yaris ECOVan був модифікований виробником таким чином, щоб він відповідав званню «комерційного міського транспорту», в зв'язку з чим ззаду з'явився досить великий вантажний простір.

Це стало можливим завдяки тому, що були повністю прибрані сидіння другого ряду і встановлена абсолютно рівна жорстка підлога.

Крім цього, необхідно відзначити спеціальну перегородку гратчастого типу між основним і вантажним відсіками. В результаті обсяг багажного відділення нового Yaris ECOVan збільшився до 720 літрів.

Також варто сказати, що в нього можна завантажувати предмети максимальною довжиною 1248,8 мм. Гранична ширина вантажів не може перевищувати 866,8 мм, а висота від стелі до підлоги у цього варіанту становить 694,8 мм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантаж, який можна перевозити в багажному відсіку хетчбека, не повинен бути важчим 430 кг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: