Вівторок, 29 червня 2021 09:43

Manitou представила новий телескопічний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Manitou представила новий високопродуктивний телескопічний навантажувач для робіт із підвищеною інтенсивністю

Manitou Group розширила лінійку своїх телескопічних навантажувачів NewAg XL, представивши нову модель MLT 961-160 V + L, призначену для дуже інтенсивних робіт.

Цей телескопічний навантажувач з вирівнюванням може обробляти вантажі до 6 тонн при висоті підйому 9 метрів.

Завдяки новому двигуну потужністю 156 к.с., що забезпечує крутний момент 805 Нм всього при 1350 об/хв і гідравлічному потоку 200 л/хв, цей новий телескопічний навантажувач MLT 961-160 V + L забезпечує дуже високу продуктивність навіть при низьких оборотах двигуна.

Коробка передач CVT M-Vario Plus пропонує користувачеві на вибір два режими з максимальною швидкістю 40 км/год. Комфортний режим забезпечує плавність ходу для більшої точності, а динамічний режим забезпечує більш швидке прискорення для більшої продуктивності.

Тяга дишла також покращилася, збільшившись більш ніж на 30% в порівнянні з попередньою версією MLT 961. Новий ківш ємністю 4500 літрів ще більше підвищує продуктивність.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, маючи ширину 2700 мм, що більше ширини машини, цей ківш дозволяє користувачам уникнути наїзду колесами на матеріал, що також позначається позитивно на продуктивності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: