П'ятниця, 25 червня 2021 20:56

Електромобіль вперше забронювали

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Бразилії нещодавно була створена елетровантажівка, призначена для перевезення цінностей.

Бронемашина базується на електропривідному шасі Volkswagen Е-Delivery.

 Проектом займалися місцеві компанії Eletra і MIB Blindados. Результатом їх роботи став 8-тонний електромобіль, у якого використовується кабіна ще від старої моделі LT.

У приводі використовується електромотор потужністю 449 к. с., та акумуляторний блок, ємності якого вистачить всього лише на 75 км шляху. Замовник цього автомобіля - Grupo Protege, вважає, що такого діапазону їй буде достатньо.

Захищений корпус, за новою концепцією, був розділений на три частини: кабіна водія, місце для супроводжуючих та вантажний простір для розміщення цінностей.

Оскільки бронеавтомобіль ніколи не буває легким транспортним засобом, тому вирішено було застосувати 8-тонне шасі Volkswagen. З огляду на значну вагу кузова, довелося встановлювати порівняно компактний акумулятор, який забезпечує настільки незначний діапазон дії. Швидкозарядний пристрій, дозволяє поповнити запас енергії всього за 2,5 години.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, робота зі створення спеціального автомобіля тривала 18 місяців, і обійшлася замовнику в 160 тисяч євро.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: