Понеділок, 14 червня 2021 11:36

Вітчизняний виробник представив новий фармацевтичний фургон

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Polycar створила ізотермічний фургон Hyundai HD78 для перевезення лікарських препаратів.

В якості основи для цієї розробки використано шасі автомобіля Hyundai HD78, для оснащення якого був спроектований фургон ізотермічного типу безкаркасної конструкції.

Основу фургона виконано зі спеціальних алюмінієвих профілів. Алюміній також використаний в якості матеріалу для зовнішнього обрамлення стикових з’єднань.

Стінки, стелю та двері фургона виконаноі з термоізолюючих панелей, що включають зовнішню та внутрішню обшивки з армованого склопластику зі спеціальним покриттям, що захищає від ультрафіолету.

Теплоізолятор – еструдований пінополістирол товщиною 50 мм.

Підлога всередині фургона також виготовлена з термоізоляцією, покриття підлоги – наливне, протиковзке.

Основною сферою експлуатації, в якій зможе застосовуватися даний ізотермічний Hyundai, вважається транспортування охолоджених продуктів харчування (м’ясо, риба, овочі та інше). для яких характерні специфічні умови зберігання та транспортування, а також квіти, ліки (як, власне в даному випадку) і т.д.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, властивості міцності фургона, зносостійкість та корозійна стійкість основних його елементів відкривають широкі можливості по його застосуванню для найширшого спектра комерційних перевезень.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: