П'ятниця, 11 червня 2021 10:47

Представили нове покоління Volkswagen Multivan

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий фургон легко може трансформуватися в конференц-зал або ж в утилітарну вантажівку.

Volkswagen почав ділитися першою інформацією про Multivan T7 ще три роки тому, і тепер, нарешті, відбувся офіційний дебют.

При цьому колишнє сімейство Т6.1 нікуди не зникне: як і раніше будуть доступні комерційні Transporter і кемпери California.

Новий «сьомий» Multivan відтепер пропонується винятково як пасажирський сімейний мікроавтобус, який може перетворитися на бізнес-залу для ділових перемовин.

Габарити моделі практично не змінилися, але простору всередині стало більше, а з опційним панорамним верхом «дихається» ще вільніше. Задній диван поступився місцем індивідуальним кріслам, які розгортаються, утворюючи «конференц-залу».

Якщо ж потрібно максимально звільнити салон для перевезення вантажу, то сидіння легко демонтуються.

У Європі першою з'явиться версія eHybrid, що заряджається гібридною установкою потужністю 218 к.с. Запас ходу на чистій електриці поки невідомий. Пізніше Т7 отримає бензинові турбомотори на 136 і 204 к.с.

Останнім на ринок вийде дизельний варіант з 150-сильним турбодизелем. Механічна коробка пішла в минуле, замість неї - преселективний робот DSG з мініатюрним джойстиком на панелі. Ще одне нововведення - повністю цифрова приладова панель.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, європейські дилери отримають першу партію нових машин вже наприкінці літа.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: