Четвер, 27 травня 2021 09:42

В Києві представили новий Volkswagen Caddy

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нове покоління популярної моделі було продемонстровано під час виставки ComAutoTrans-2021

Останнє покоління Caddy базується на новій модульній платформі і отримало грунтовно оновлений дизайн як зовнішнього вигляду, так і інтер’єру салону.

На виставці ComAutoTrans-2021 новинка Volkswagen, представлена в двох варіантах: вантажному довгобазовому фургоні Cargo Maxi та п’ятимісному вантажопасажирському варіанті.

Габарити фургона помітно зросли, що істотно полегшує перевезення різноманітних вантажів, так само як завантаження/розвантаження.

Новий Caddy доступний із двома варіантами дизельних двигунів. Це 102-літровий турбодизель, який працює із 6-ступінчастою механічною коробкою передач, та 122-літровий дизельний мотор із 7-ступінчастою роботизовано «коробкою».

Відзначимо велику кількість різноманітних розумних електронних систем, покликаних полегшити рух та експлуатацію нового Caddy. Так, модель має асистент паркування із причепом, електронне ручне гальмо і може автоматично гальмувати в разі виникнення перешкод на дорозі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, найближчим часом в Україні зявиться повнопривідна версія нового Volkswagen Caddy.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: