Четвер, 15 квітня 2021 10:23

Вітчизняний виробник представив мобільні адміністративні центри

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія  Polycar виготовила партію мобільних офісів на шасі IVECO, призначених для сфери надання адміністративних послуг населенню.

Подібні розробки є затребуваними в зоні військових дій на сході нашої країни, де громадяни, які постраждали в результаті триваючого конфлікту, і переселенці з ОРДЛО можуть звертатися в мобільний ЦНАП з найрізноманітніших питань.

Замовником проекту був ПРООН в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки уряду Канади.

Офіси-трансформери пересувного типу оснащені всім, що потрібно в сучасних умовах.

Тут є робоче приміщення, розраховане на чотирьох співробітників, зі зручними робочими місцями та місцями для відвідувачів. Тут передбачені зручні висувні сходи, а також підйомні пристосування для громадян з обмеженими можливостями. Над входом передбачена висувна маркіза для захисту від атмосферних опадів.

У робочому стані за допомогою гідравлічного обладнання внутрішній простір збільшується практично удвічі (площа приймальні 25 кв. м.). Управління всіма механізмами здійснюється за допомогою пультів дистанційного керування. Для зберігання документації передбачені штатні місця зберігання: шафи, полиці та сейф.

Автомобіль укомплектований системою електроживлення у вигляді дизельного генератора та системою водопостачання, які винесені в окремий відсік в передній частині кузова і за допомогою яких офіс може функціонувати незалежно від стаціонарних джерел.

Крім робочого відсіку, є транспортне відділення для співробітників шо перевозяться, передбачений зручний і комфортабельний санвузол з системами водопостачання та водовідведення. У санвузлі встановлено відкидний пеленальний столик для відвідувачів з дітьми.

Конструкція фургону повністю автономна, має великий запас води та об’ємний накопичувач для стічних вод.

Фургон має шар термоізоляції, але додатково кліматичний режим забезпечується системою опалення та системою кондиціонування повітря, що дозволяє надавати послуги в комфортних умовах як для персоналу ЦНАП так і для населення.

Додатково конструкцією фургона передбачені необхідні елементи для підключення та використання зовнішнього джерела електроенергії для живлення освітлення, оргтехніки, мережевого обладнання та інших необхідних електроприладів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дана розробка може бути використана в багатьох сферах в якості мобільного офісу, штабної машини або пункту надання різних видів послуг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: