П'ятниця, 02 квітня 2021 09:58

На Дніпропетровщину передали новий вітчизняний автопаливозаправник

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дедалі більше авто паливозаправників виробництва Заводу спецтехніки «Техкомплект» використовується в аграрному секторі України.

Так, готується до відвантаження чергової новий автопаливозаправник на базі МАЗ-4371 із найбільш популярним і затребуваним серед підприємств АПК об'ємом 1-секційної автоцистерни - 5,5 кубометрів.

Покупцем цього бензовоза, традиційно оснащеного системою роздачі і обліку палива, стало аграрне приватне підприємство «Перемога АВК» (Дніпропетровська область, Дніпровський р-н, с. Чумаки). Клієнту сподобалася модель в типовому заводському «розфарбовуванні».

Відзначимо також, що стратегічний партнер Заводу спецтехніки «Техкомплект» компанія «УкрЄвроМАЗ» (один з найбільших українських дилерів вантажного бренду МАЗ), передала своєму кінцевому покупцеві два нових паливозаправники на базі МАЗ-4371 «Корнет» і МАЗ-5340 з об'ємом цистерни 5,5 і 10,5 куб.м відповідно .

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обидві автоцистерни для транспортування світлих нафтопродуктів виготовлені на Заводі спецтехніки «Техкомплект» в Полтавській області, встановлені на вантажні шасі МАЗ і оснащені вбудованою системою роздачі і обліку палива.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: