Понеділок, 29 березня 2021 15:59

Volkswagen анонсував новий Transporter T7

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дебют фургона очікується до кінця 2021 року, а електричний мінівен з'явиться не раніше, ніж через п'ять років

Концерн Volkswagen опублікував тизери двох майбутніх новинок - фургона Transporter, який отримає гібридну версію, і автономного електричного фургона наступного покоління.

На опублікованому зображенні Transporter T7 виконаний в стилістиці концепт-кара Budd-e, який компанія представила в 2016 році. У порівнянні з T6.1, дизайн нового фургона відрізняється більш плавними лініями кузова. Крім того, новинка представлена ​​з суцільною передньою оптикою, яка натякає, що для мінівена готують гібридну версію. Подібне дизайнерське рішення можна було раніше помітити на електричному позашляховику ID.4 а також на моделях Golf і Arteon.

Очікується, що новий Transporter побудують на модульній платформі MQB. В такому разі деякі агрегати і елементи інтер'єру можуть перейти в фургон з Golf Mk8. У схожій стилістиці виконана цифрова приладова панель, яку фотошпигунам вдалося зняти в минулому році під час випробувань мінівена.

В якості моторної гами для Transporter T7 запропонують 2-літровий дизельний двигун, а також гібридну силову установку від Golf GTE, яка складається з 1,4-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом і електромотора. Сумарна віддача складе приблизно 242 кінські сили і 400 Нм. Очікується, що дебют моделі відбудеться до кінця 2021 року.

Крім того, концерн представив свій погляд на те, яким може стати електричний мінівен майбутнього. На опублікованих рендера фургон несе на собі логотип виробника вантажного транспорту Man.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у транспортного засобу, як і в випадку з анонсованим раніше Project Trinity, відсутні органи управління, а доступ в салон здійснюється за допомогою відкидного кузова. У серію перспективний електричний фургон піде не раніше 2026 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: