Середа, 10 березня 2021 09:35

«Перший столичний хлібзавод» отримав хлібні фургони Peugeot Boxer

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, передана партія спеціальних фургонів Peugeot Boxer, підготовлених для ТОВ «Перший столичний хлібозавод» (ТМ «Цар хліб») за участю компанії «Реформ».

Нещодавно було передано шість спеціалізованих фургонів для перевезення хліба, однак це лише перша партія автомобілів і подібне замовлення є початком для подальшого успішного довгострокового співробітництва. Тим більше, що автомобілі були спеціально підготовлені і переобладнані.

Так, створенням спеціальних фургонів для перевезення хліба на шасі Peugeot Boxer займалася компанія «Реформ», яка має багатий досвід в розробці та створенні унікальних автомобілів. В даному випадку хлібний фургон отримав четверо бічних дверей, а загальна місткість фургона складає 108 лотків.

 Використання сендвіч-панелей товщиною 50 мм гарантує підтримку оптимального температурного режиму. Крім того, передбачено сертифіковане світлодіодне освітлення, що дозволяє виконувати навантаження/вивантаження товару навіть в темний час доби, і наявність вентиляційних решіток для природного провітрювання.

Варто відзначити, що хлібні фургони побудовані на універсальній платформі L3, яка комбінує місткий кузов і відмінні можливості вантажопідйомності. Також Peugeot Boxer пропонує нову версію шасі - це варіант «шасі-кабіна» L2S. Даний варіант автомобіля є унікальним на українському ринку, оскільки займає проміжне розмірне положення між варіантами L2 і L3, водночас, пропонуючи відмінну вантажопідйомність.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, колісна база шасі Peugeot Boxer L2S становить 3800 мм, тоді як колісна база варіанту L2 дорівнює 3 450 мм, а модифікація L3 передбачає колісну базу 4 035 мм. При цьому нормативна вантажопідйомність досягає 1 815 кг, а навантаження на передню/задню вісь може становити 2100/2400 кг відповідно.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: