Середа, 20 січня 2021 10:32

Стало відомо, яким буде новий Volkswagen Multivan T7

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Т7 нового покоління буде довшим і нижчим, аніж попередник.

Компанія Volkswagen провадить випробування Multivan нового покоління, який отримає індекс T7. Модель, обклеєну маскувальною плівкою, сфотографували під час зимових тестувань на засніжених дорогах Швеції.

Volkswagen Multivan T7 отримає повністю новий кузов: судячи зі знімків, мінівен вийшов помітно довше і нижчим від попередника T6, але при цьому зберіг впізнавану зовнішність. Базою для новинки стане передньопривідна платформа MQB, яка дозволить використовувати цілу гаму гібридних силових установок.

Німецька компанія постаралася замаскувати окремі деталі екстер'єру, включаючи емблему, щоб видати Multivan за інший автомобіль. У числі видимих ​​змін - більш округлі форми кузова, інше оформлення бамперів і оптики, додаткові віконця за передніми стійками, спойлер над заднім склом і заправний люк над заднім колесом.

Салон Multivan також очікують істотні зміни. Швидше за все, його оформлять із двома візуально об'єднаними в єдиний блок екранами панелі приладів і оновленою мультимедійною системою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інформації про силові установки Multivan T7 поки що немає. Очікується, що в лінійку увійдуть бензинові і дизельні двигуни, а також їх гібридні версії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: