Понеділок, 12 жовтня 2020 17:28

Kalmar представив нову лінійку навантажувачів G-Generation

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки відрізняються поліпшеними гідравлікою, паливною економічністю і ергономікою оператора.

Навантажувальні машини з вертикальним завантаженням зазвичай використовуються на контейнерних терміналах для переміщення завантажених контейнерів з напівпричепів в штабель або навпаки, і є кращим вибором, коли вибірковість має більш високий пріоритет, ніж висока щільність контейнерів.

Нові вертикальні контейнерні навантажувачі G-Generation, що прийшли на зміну попередній лінійці F-Generation, оснащені регульованою гідравлічною підйомною системою, яка забезпечує точну кількість підйомної потужності в залежності від ваги вантажу, що виключає необхідність водія збільшувати оберти двигуна при підйомі.

«Регульована гідравлічна система знижує витрату палива і викиди до 10%; додаткова економія досягається за рахунок більш ефективної трансмісії і коробки передач з блокуванням, яка більш ефективно використовує потужність двигуна», - сказав Девід Мальмстрем, менеджер з розвитку бізнесу Kalmar Forklift Trucks.

Новий навантажувач з верхнім завантаженням G-Generation може поставлятися з функцією Eco Drive від Kalmar, яка дозволяє знизити витрату палива і викиди ще на 15%. Щоб мінімізувати час простою, машини нового покоління мають поліпшену діагностику, оптимізоване шасі, а також меншу кількість рухомих частин і компонентів. Технічне обслуговування також виконується швидше, простіше і дешевше завдяки доступним точкам обслуговування і збільшеним інтервалам обслуговування.

«Навантажувач з верхнім завантаженням G-Generation представляє собою значний прогрес з точки зору ергономіки і продуктивності водія», - додав Девід Мальмстрем. - «Клієнти також можуть отримати вигоду від підвищення безпеки за рахунок опцій модернізації, таких як система попередження про задньому ході, контроль тиску в шинах і додаткове освітлення».

«Нова електрична система постійно контролює і перевіряє стан підключених підсистем, таких як двигун і коробка передач», - сказав Андреас Кортеліус, менеджер по продукції Kalmar Forklift Trucks. «Ергономічна кабіна з поліпшеним оглядом і повністю регульованими рульовим колесом, сидінням і панелями управління робить водіння більш безпечним і менш напруженим», - додав він.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: