П'ятниця, 04 вересня 2020 17:40

Opel представив в Україні найбільший комерційний фургон бренду

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, модель Movano вже доступна для замовлення на українському ринку.

Бренд Opel активно розширює лінійку комерційних автомобілів, які доступні покупцям в Україні. Так, з початку 2020 роки вже стартував продаж компактної моделі Opel Combo Cargo, середньорозмірного фургона Opel Vivaro та його вантажопасажирської версії Opel Vivaro Crew Cab. Тепер прийшов час для початку продажів флагмана комерційних моделей бренда – фургона Opel Movano. Починаючи з вересня 2020 року, автомобіль вже доступний для замовлення у офіційних дилерів Opel.

Українським покупцям автомобіль доступний в двох версіях – L2 або L3 – які відрізняються загальною довжиною кузова і розміром колісної бази. Так, варіант L2 має довжину кузова 5,55 м і колісну базу 3,68 м, а варіант L3 пропонує довжину кузова 6,2 м і колісну базу 4,33 м. У двох випадках автомобіль має ширину 2,07 м (без урахування дзеркал) і висоту 2,5 м (варіант H2).

Новинка Opel Movano може запропонувати наступні характеристики: максимальний корисний об’єм – до 12,5 куб. м (для версії L3H2), максимальна вантажопідйомність – до 1 535 кг (для версії L2H2). Причому автомобіль хороший не тільки в «абсолютних цифрах», але також і в зручності використання його вантажних можливостей. Наприклад, ззаду встановлені розсувні дверцята з можливістю відкривання на 270 градусів: це дає можливість притиснути їх до бортів і під’їхати заднім ходом максимально близько до місця навантаження. Ще приклад – на правій стороні автомобіля передбачені великі зсувні двері: відмінне рішення для швидкого завантаження/розвантаження речей при парковці біля узбіччя дороги. Нарешті, кабіна фургона і його вантажний відсік розділені металевою перегородкою – усе для безпеки водія і пасажирів в салоні.

Дизайн фургона Opel Movano виконаний в стилі «практичність + впізнаваність». Великий передній бампер і масивні бічні накладки-молдинги захищають корпус від дрібних пошкоджень, які неминучі при інтенсивній експлуатації автомобіля. Вертикальні фари не тільки відмінно висвітлюють дорогу, але і гарантують впізнаваність фургона Opel Movano – все завдяки характерним світлодіодним «блискавкам» денного світла. Нарешті, об’ємна решітка радіатора гордо несе хромований логотип Opel і підкреслює силу великого турбодизеля під капотом.

Усі версії фургона Opel Movano, доступні в Україні, оснащуються 2,3-літровим турбодизелем і 6-ст. МКПП. Даний мотор розвиває потужність 125 к.с. і крутний момент 310 Нм: його можливостей достатньо для впевненої і спокійної їзди навіть з урахуванням максимального завантаження. Використання 6-ступінчастої «механіки» дозволяє поліпшити тягові можливості при старті з місця, а також знизити витрату палива на трасі при швидкісній їзді. У результаті автомобіль готовий до буксирування важкого причепа (максимально допустима маса автомобіля + причіп MTRA до 6000 кг), при цьому номінальний витрата палива становить лише 7,8 л на 100 км (змішаний цикл).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: