Четвер, 11 червня 2020 10:34

Daimler продовжує експансію в Європу легких електровантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, популярна модель eCanter невдовзі експлуатуватиметься у Великобританії.

Daimler Trucks продовжує поставки своєї повністю електричної легкої вантажівки FUSO eCanter, додавши в якості нового клієнта Calor, одного з найвідоміших постачальників газу у Великобританії.

FUSO eCanter з нульовими викидами тепер постачає клієнтам в центрі Лондона балони з бутаном і пропаном. Вантажівка проводить більшу частину свого часу, працюючи в міській зоні з наднизьким рівнем викидів (ULEZ).

Повна зарядка дає eCanter робочий діапазон приблизно 100 км, що цілком достатньо для багатьох міських програм доставки. Наприклад, вантажівки eCanter компанії Calor в середньому проходить близько 50 км в день, а її акумулятори поповнюються за ніч в точці зарядки в депо. Як правило, електрична вантажівка залишає депо щоранку з вантажем 2370 кг і залишається завантаженою протягом дня, оскільки водій збирає порожні балони з газом кожен раз, коли відвантажує повні балони.

Шістнадцять машин FUSO eCanter з невеликого серійного виробництва Daimler Trucks у Трамагалі (Португалія) вже доставлені клієнтам у Великобританії. У Сполучених Штатах, Європі і Японії клієнти тепер експлуатують більше 150 автомобілів eCanter в таких містах, як Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Токіо, Берлін, Лондон, Амстердам, Париж, Копенгаген і Лісабон.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: