Субота, 06 червня 2020 12:53

Американці представили перше повністю електричне вантажне шасі. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка буде доступна в кінці наступного року.

Bollinger Motors, американська компанія зі штаб-квартирою недалеко від Детройта, заявила про свої плани з виробництва і продажу повністю електричного вантажного шасі з кабіною. Bollinger B2CC стане першим подібним шасі для вантажних автомобілів вантажопідйомністю до трьох тонн. Його побудують на запатентованій повнопривідній базі E-Chassis, доступній в двох і чотирьохдверній конфігурації кабіни і в декількох колісних базах різної довжини.

Шасі B2CC засноване на платформі пікапа Bollinger B2, який виробник представив в жовтні минулого року, і який повинен скласти конкуренцію надпотужним пікапам Rivian, Ford, GM і Ram. Також як у пікапа Bollinger B2, на Bollinger B2CC встановлюватимуть два електричних двигуна, що видають сумарну потужність 614 кінських сил і здатні прискорити автомобіль з нуля до 96,5 км/год за 4,5 секунди.

Виконавчий директор компанії Роберт Боллінгер повідомив, що двомоторний вантажний автомобіль з акумуляторною батареєю потужністю 120 кВт-год може похвалитися вантажопідйомністю 2268 кг. Це менше в порівнянні з Isuzu Class 3 FTR, вантажопідйомність якого становить до 3175 кг, але дещо більше, ніж у Ford Super Duty F-350.

B2CC також отримає гідравлічні антиблокувальні гальма (ABS), електронний контроль тяги, електронний контроль стійкості, гідравлічний підсилювач керма, гідропневматичну підвіску, що сама вирівнюється, незалежну передню і задню підвіску. Крім цього, вантажне шасі матиме вбудований зарядний пристрій і інвертор на 10 кіловат, а також повне управління системою живлення, що налаштовується для конкретного застосування в автомобілі, і інтегровану систему управління температурним режимом.

Bollinger планує, що шасі В2CC з одне і дворядною кабіною буде доступно в кінці наступного року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: