Субота, 29 лютого 2020 20:45

Volkswagen отримав найбільше замовлення на електромобілі e-Crafter

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, контракт на поставку був підписаний після обширних випробувань, які довели надійність автомобіля.

Протягом наступних двох років Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) поставить французькій логістичній компанії Chronopost 420 фургонів e-Crafter.

Chronopost, дочірнє підприємство Groupe La Poste вибрало e-Crafter після проведення великих випробувань, які довели надійність електромобілів e-Crafter і їх низьку вартість володіння. Після чого, на минулому тижні в Ганновері Мартін Пеховскі, президент Chronopost, та Хайнц-Юрген Льов, член ради директорів бренду Volkswagen з продажу та маркетингу, підписали відповідний договір.

«На сьогоднішній день це найбільше замовлення e-Crafter від клієнта автопарку, і це ще один важливий крок на шляху до сталих транспортних рішень для міських центрів. Ми хочемо подякувати Chronopost за довіру, яку вони надають нашим автомобілям для поставок останньої милі», - сказав Хайнц-Юрген Льов.

Компанія Chronopost вже багато років займається чистою міською логістикою, а з вересня 2019 року оператор доставки поставляє товари клієнтам по всьому Парижу з автопарком, що повністю складається з автомобілів на альтернативних джерелах енергії. Більш того, вже до червня 2020 року французький оператор доставки розгорне свій електричний флот в більш ніж 18 містах Франції.

«Впровадження автопарку з 100 відсотків чистих транспортних засобів для поставок в міські райони - це зобов'язання і серйозна інвестиція в майбутнє. Електромобілі, такі як e-Crafter, які ми вибрали, тепер мають достатню автономію для використання у великих масштабах по всій Франції і для доставки останньої милі, забезпечуючи логістичні послуги в містах без шкоди для навколишнього середовища місцевих жителів», - прокоментував угоду Мартін Пеховскі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: