Середа, 04 грудня 2019 12:51

Нову українську «швидку» виготовили згідно директив ЄС

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, українські майстри на базі Hyundai H350 виготовили новий автомобіль швидкої допомоги, який відповідає всім європейським стандартам.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua в прес-службі компанії ТОВ «АВТО-РЕГІОН», швидка допомога виготовлена згідно з міжнародними стандартами: внутрішнє оснащення автомобіля виконано згідно Європейським стандартам EN1789. Стандарти електрообладнання, сигнальні вогні – CE; система управління ISO 9001; контроль навколишнього середовища – ISO 14001 та ін.

Обладнання, що встановлено на борту автомобіля – провідних виробників з Італії, Німеччини, Кореї, Туреччини та ін.

Підлога і стеля відсіку пацієнта обладнана антибактеріальним, легко оброблюваним матеріалом.

Внутрішня система освітлення складається з світлодіодних флуоресцентних ламп, є окрема система кондиціонування, додатковий акумулятор, контрольна панель, автономний обігрівач (який обігріває кабіну пацієнта і служить передпусковим підігрівом для запуску двигуна в холодну погоду), зв’язок з водієм.

Електронна панель управління містить сигнальні індикатори несправності і аварійні вимикачі, індикатори рівня кисневих балонів.

На стелі відсіку встановлений тримач для систем переливання а також поручні для персоналу.

Новий санітарний автомобіль на базі Hyundai H350 – вже переданий клієнтам в Україні.

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua, вже розповідав, восени українські розробники з тюнинг-ательє «Аверс Центр» представили люксову версію Hyundai H350. Машина призначається, в першу чергу, для топ-менеджменту корпоративного сектору і державних компаній, а також компаній, що надають послуги підвищеного комфорту. В його салоні з комфортом можна розмістити 8 пасажирів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: