Субота, 26 жовтня 2019 19:26

Toyota представила новий люксовий мікроавтобус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Toyota Motor представила на міжнародному автосалоні в Токіо модель GranAce – новий мікроавтобус бізнес-класу.

З технічної точки зору новинка являє собою розкішну версію вена Hiace нового покоління, представленого в лютому 2019 року в Таїланді. Під капотом нової Toyota GranAce – дизельний двигун 1GD (Clean Diesel) робочим об’ємом 2754 куб. см, що працює в парі з 6-ступінчастим «автоматом»

Задня підвіска «автомобіля-донора» при установці на GranAce була перероблена з метою поліпшити плавність ходу «бізнес-шаттла». У Toyota стверджують також, що особливо попрацювали над шумо- і віброізоляцією люксового мікроавтобуса.

Довжина нового GranAce становить 5,3 метра, автомобіль буде доступний в двох версіях: шестимісній (з «командирськими» кріслами другого і третього ряду з інтегрованими підлокітниками) і восьмимісній (з двома «командирськими» сидіннями, звичайними роздільними на другому і двомісним «диваном» – на третьому). Сидіння в новому GranAce обшиті світлою шкірою, в оздобленні салону в цілому застосовуються дерев’яні та металеві декоративні вставки.

У стандартну комплектацію GranAce увійде фірмовий комплекс електронних систем активної безпеки і допомоги водієві, в який входять, крім усього іншого, система запобігання наїзду на пішоходів і велосипедистів, а також «просунутий» паркувальний асистент, який сигналізує про небезпеку пошкодження порогів і наїзду на погано видимі перешкоди (наприклад, різного роду обмежувальні стовпчики) на малих швидкостях.

Новий мікроавтобус Toyota GranAce представили в рамках міжнародного автосалону в Токіо, який проходить з 24 жовтня по 4 листопада, на стенді компанії Toyota Auto Body. У продаж в Японії автомобіль надійде протягом 2019 року. Про те, чи стане новий GranAce доступний на інших ринках, офіційно поки не повідомляється.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: