П'ятниця, 27 вересня 2019 10:49

В Україні представлені навантажувачі Bobcat «для Східної Європи»

Як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, Bobcat почав просування новинок Earthforce в Східній Європі в 2018 р, і тепер - їх представляють на заходах в нашій країні. Чергова демонстрація відбулася на виставці Агроекспо, яка проходить зараз в Кропивницькому.

Йдеться про міні-навантажувачі серії Bobcat Earthforce - повідомляє SpecMachinery.com.ua. Модельний ряд Earthforce включає в себе навантажувачі базового рівня з бортовим поворотом двох моделей: Earthforce S16 з радіальної схемою підйому стріли і Earthforce S18 з вертикальною схемою підйому стріли.

Earthforce - спеціально розроблені Bobcat для реалізації на ринках Східної Європи та виробляються на заводі Bobcat в місті Сучжоу, Китай.

У число основних особливостей нових машин входять дизельний двигун Kubota стандарту Stage III потужністю 48,8 к.с., регульоване сидіння, рама кріплення навісного обладнання Bob-Tach, конструкція кабіни, що відповідає стандартам захисту оператора при перекиданні і захисту від падаючих предметів (Рівень I ), обігрівач, стандартні органи управління з функцією плаваючого режиму стріли Lift Arm Float, система автоматичних блокувань Bobcat Interlock Control System, упор стріли, шини для важких умов експлуатації та комплект для зниження рівня шуму в кабіні.

В якості навісного обладнання можуть виступати ковші, палетні вила, універсальний або промисловий захват або захват для коренів, гідромолот, шнековий бур, відвал для снігу, роторний культиватор і траншеєкопач.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: