Середа, 05 червня 2019 16:03

В Україні вперше представили мікроавтобуси МАЗ

Як вже повідомляв SpecMachinery.com.ua, цими днями в українській столиці проходить аграрна виставка Агро-2019. В рамках заходу відвідувачам аграрного форуму показали дві версії мікроавтобуса МАЗ.

На виставці Агро-2019, що з 4 по 7 червня проходить в українській столиці, були представлені новинки МАЗ – пасажирський мікроавтобус МАЗ 281040 та вантажний фургон МАЗ 365022. Машини можуть використовуватись для приміських та міжміських перевезень, а також підходять для використання у місті.

Як повідомили кореспонденту SpecMachinery.com.ua в компанії «Укравтокомплект», що є офіційний дилером МАЗ в Україні, білоруські мікроавтобуси та фургони мають несучу ковану раму, що забезпечує максимальну міцність конструкції. Під капотом новинки розташований двигун JAC об’ємом 2746 куб. см потужністю 149.5 к.с. В парі з двигуном працює механічна коробка передач виробництва JAC.

Пасажирський варіант може перевозити 16 пасажирів. Вантажопідйомність вантажної версії становить 1430 кг. В базову комплектацію моделі входить кондиціонер. У списку додаткових опцій є задній парктронік, подушки безпеки, тахограф, електричні склопідіймачі.

Також на стенді компанії був представлений автопідйомник ВІПО 28-01, побудований на базовому шасі МАЗ. Висота підйому становить 28 м, а вантажопідйомність люльки – 300 кг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: