П'ятниця, 31 травня 2019 09:37

В Україні з’явився унікальний екскаватор-планувальник

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку побудували на базі шасі МАЗ-6302С5 з використанням обладнання словацької компанії CSM Industry s.r.o.

Українська компанія «Торговий дім «Будшляхмаш» завершила роботи з монтажу екскаватора-планувальника UDS-114R на автомобільному шасі МАЗ-6302С5. Спецтехніка пройшла всі необхідні випробування та після проведення сертифікації попрямує до свого нового власника – АТ «Укрнафта», повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі «Будшляхмаш».

Це перший випадок використання автомобільного шасі МАЗ-6302С5 для монтажу такого спецобладнання. У відповідності до вимог Закону України «Про дорожній рух», розподіл навантажень на вісі автомобіля становить: 9 т – на передню вісь, 18 т – на задній спарений візок. Кабіна має підштамповку в середній частині для укладки стріли. Повна маса спецавтомобіля дорівнює 27 т.

Обладнання UDS-114R виготовлено словацькою компанією CSM Industry s.r.o, яка вже понад 50 років спеціалізується на виготовленні екскаваторів-планувальників. Максимальний радіус копання спецмашини становить 10,5 м, ємність ковша – 0,63 куб. м. Продуктивність установки у 108 куб. м/год забезпечують привідний двигун обладнання John Deere 4045HF потужністю 104 кВт та гідравлічне обладнання Bosch Rexroth.

Установка має додаткову гідролінію для під’єднання додаткового навісного обладнання – гідромотола, віброплити тощо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: