Четвер, 22 листопада 2018 11:41

В Україні з'явився новий виробник техніки для комунальників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробники вітчизняної техніки все більше і більше диверсифікують виробництво. І заходять в нетипові для них сегменти.

Так, у відомого виробника сільгосптехніки - заводу Кобзаренка з'явився новий напрям: на виставці Комунтех в Києві підприємство представило свою «комунальну лінійку».

Серед експонатів були представлені ковші і відвали для тракторів, навантажувачів і вантажних автомобілів. За словами виробника, всі відвали можуть бути адаптовані під будь-який вид комунальної техніки. Крім того, вони оснащені армованим гумовим ножем з натурального каучуку з впресованими всередину металевими тросами що дозволить значно подовжити термін експлуатації відвала.

Також на виставці, завод Кобзаренка представив універсальну навіску НУ-1500 для кріплення на трактор переднього навісного обладнання, вагою до 1500 кг. Навіска обладнана двома італійськими причіпними гаками, двома гідроциліндрами. Довжина рукавів високого тиску складає 6 метрів - передає SpecMachinery.com.ua.

Ще один експонат від виробника - універсальна дорожня щітка ЩДУ -2400 з робочою шириною очищення в 2400 мм. Призначена для механізованого очищення вулиць, доріг, тротуарів і виробничих територій від піску, сміття або снігу.

Крім того, у виробника в лінійці присутні ковші для телескопічних і фронтальних навантажувачів. А саме, ківш з накладними зубами, ківш з подвійним підйомом, ківш силосний, навантажувач, відрізний і для коренеплодів.

Відзначимо, це далеко не єдиний приклад вибору нових напрямків. Особливо він поширений в середовищі виробників (і навіть дилерів) сільгосптехніки. Зокрема, компанія «Агро-Темп» (дилер ряду провідних сільськогосподарських брендів) - налагодила виробництво ковшів для навантажувачів будь-якого сегмента, зчіпних пристроїв і т.д. Вітчизняний виробник АТом - представляє навісне обладнання для навантажувачів - і для сільського господарства, і для будівництва.

Чи вдасться позмагатися заводу Кобзаренка в цьому сегменті - покаже час.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: