Вівторок, 06 листопада 2018 11:12

Case випустив найбільший міні-навантажувач в історії бренду

Нова модель має видатні робочі характеристики. Номінальна вантажопідйомність становить 2045 кг., а максимальне зусилля відриву, що розвивається циліндрами ковша досягає 41,8 кН.

Новий гусеничний міні-навантажувач вагою 4 823 кг. став найбільшим і найважчим в історії бренду Case. При цьому, як стверджують в компанії, гусеничний CASE TV450 надає низький тиск на грунт, що дозволяє застосовувати його на газонах і в місцях проходження підземних комунікацій.

Машина має одну з найбільших кабін серед навантажувачів подібного класу. Конструкція кабіни забезпечує високу кругову оглядовість і видимість аж до краю ковша. Велике закруглене заднє вікно і нове дзеркало заднього виду забезпечують відмінну видимість ззаду.

Для Case TV450 спеціально розроблено нове стандартне оснащення і ряд опцій, які включають в себе надміцні передні і бічні фари, захист передніх робочих циліндрів, надміцний задні двері, додаткові масляні і паливні фільтри, а також ущільнювач, що запобігає потраплянню бруду в моторний відсік.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: