П'ятниця, 02 листопада 2018 10:58

На вулицях Києва можуть з'явитися екскаватори-навантажувачі Elex

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняні екскаватори-навантажувачі Elex (кіровоградського виробника Elvorti), дуже скоро можна буде зустріти і на вулицях Києва.

Екскаватори-навантажувачі Elex вже трудяться у комунальників Кропивницького, Дніпра, інших міст. І є ймовірність, що машини вийдуть і на вулиці Києва. Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями була проведена робоча зустріч представника Elex з генеральним директором і головним механіком «Київавтодору».

Під час зустрічі сторони обговорили питання застосування будівельно-дорожньої техніки виробництва компанії Elex на вулицях міста Києва.

За інформацією компанії-виробника, представники комунальної служби по достоїнству оцінили представлену модель екскаватора-навантажувача Elex і відзначили, що зразок за своїми функціональними можливостями не поступається кращим світовим зразкам.

Нагадаємо, екскаватор-навантажувач Elex 81А - це багатоцільова високопродуктивна машина, призначена для виконання екскаваційних і вантажно-розвантажувальних робіт, таких як: планування території, розробка і вантаження грунту, риття котлованів і траншей.

Модель обладнана двигуном Д-245.S2 виробництва Мінського моторного заводу, потужністю 95 к.с. Мінімальний радіус повороту з ковшем в транспортному положенні - 5500 мм. Вантажопідйомність навантажувача становить 1750 кг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: