П'ятниця, 17 червня 2022 13:27

Поблизу Києва відкрився новий сервісний центр Scania

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 16 червня 2022 року компанія «Сканія Україна» відкрила нову філію у Броварському районі Київської області

Маючи зручне розташування поблизу Броварської кільцевої дороги на перетині трас М95 та Н07, нова сервісна станція «Сканія Бровари» готова надати всі види послуг для швидкого та якісного обслуговування вантажної техніки.

Територія центру має загальну площу 1100 м2, що включає сервісні бокси, складські та офісні приміщеня. Цей крок є частиною постійного плану розвитку Scania в Україні, попри війну та воєнний стан. 

Сервісна станція оснащена всім необхідним та може вирішити будь-яку проблему на місці, щоб якомога швидше повернути техніку в роботу.

Завдяки сучасним інструментам та діагностичному обладнанню технічні спеціалісти зможуть ефективно проводити діагностику, обслуговувати та ремонтувати всю лінійку вантажівок Scania та причіпного обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на станції можуть одночасно обслуговувати 8 вантажних автомобілів, також є великий склад запчастин.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: