Середа, 23 лютого 2022 15:30

Офіційне повідомлення щодо забезпечення транспортного сполучення зі сходом України

Команда Міністерства інфраструктури України наголошує, що наразі рух залізницею, а також державними та місцевими дорогами до всіх населених пунктів на контрольованій частині сходу України забезпечено у штатному режимі.

«Транспортне сполучення Маріуполя, Волновахи, Краматорська, Слов'янська, Сєвєродонецька, Лисичанська та інших міст Сходу з іншими регіонами України наразі здійснюється без суттєвих змін. Інформація, яка публікується у деяких засобах масової інформації щодо припинення забезпечення Маріуполя не відповідає дійсності.

Натомість Міністерством інфраструктури вже розроблено рішення для забезпечення безперебійного сполучення зі східними регіонами країни» – підкреслив Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України.

Звертаємо увагу на те, що наразі низка проросійських телеграм-каналів та медіаплатформ розповсюджують неправдиву інформацію щодо рішення держави зупинити рух транспорту до найбільших міст східного регіону країни, зокрема Маріуполя.

Просимо орієнтуватися винятково на повідомлення з офіційних державних джерел та не вестись на провокативну інформацію, єдина мета якої – сіяти паніку серед населення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: