Середа, 01 грудня 2021 17:07

Оголошення про проведення аудиту паспортів міжміських і приміських автобусних маршрутів загального користування, що виходять за межі території області (міжобласний маршрут)

ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!

Визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування здійснюється виключно на конкурсних засадах. На конкурс виносяться маршрути із затвердженими паспортами (стаття 43 Закону України «Про автомобільний транспорт»).

Міністерство інфраструктури України є організатором перевезень на міжміських і приміських автобусних маршрутах, що виходять за межі території області (міжобласні маршрути) (стаття 7 Закону України «Про автомобільний транспорт»).

Міністерство інфраструктури України проводить аудит паспортів міжміських і приміських автобусних маршрутів загального користування, що виходять за межі території області (міжобласний маршрут).

Просимо автомобільних перевізників надати Міністерству інфраструктури України оригінали або завірені в установленому порядку копії паспортів автобусних маршрутів, що виходять за межі території області (міжобласні маршрути).

За довідками можна звертатися за телефонами: (044) 351-48-40, (044) 351-49-02.