Четвер, 15 липня 2021 15:35

Найближчими вихідними відкриваємо рух оновленим правим проїздом маршруту Київ — Бориспіль

Сьогодні відбувся преспідхід Заступника Керівника ОП Кирила Тимошенка й Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова щодо оновлення автомагістралі Київ — Бориспіль.

«Роботи на ділянці дороги між Києвом та Борисполем почалися у червні.

У рекордні строки, а саме за три тижні, завершено праву смугу, яка от-от вже буде відкрита для водіїв. Всю ж дорогу плануємо відкрити вже наприкінці серпня.

Ця ділянка маршруту М-03 Київ — Харків є у переліку об’єктів інфраструктури, які будуть завершені до 30-ї річниці Незалежності України у рамках програми «Велике будівництво». Серед цих об’єктів маршрут Київ — Кишинів, Південний обхід Дніпра, Дорога єдності Стрий — Ізварине, дорога у Закарпатті Н-13 Львів — Самбір — Ужгород», — зазначив Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента України.

Дорогу до головного аеропорту країни оновлюємо вперше за 17 років — наразі тут працюють 164 одиниці техніки та понад 150 працівників у режимі 24/7.

«17-ти кілометрова ділянка Київ Бориспіль генерує один із найбільших показників трафіку в Україні — близько 85 тис. машин на добу. Для нас критично важливо підтримувати її стан у хорошому стані — і ми на тому етапі, коли експлуатаційного утримання вже не достатньо.

Після проведення ремонту дорожнє покриття слугуватиме щонайменше 10 років. Також для контролю за перевантаженням у рамках проєкту тут встановимо майданчик зважування-в-русі.

Наголошую — міжнародний аеропорт «Бориспіль» та маршрут від нього до столиці — це перше, що бачать іноземні туристи, які прибувають до столиці України. Тому наразі ми докладаємо максимум зусиль, щоб ці об’єкти були взірцевими», — розповідає Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України.

Роботи з влаштування покриття на правій смузі проїзду траси Київ — Бориспіль завершуються вже на цих вихідних. Далі дорожні бригади переходять на ліву сторону магістралі.

Звертаємо увагу водіїв — уже з цієї неділі, 18 липня, розпочнемо ремонтувати лівий проїзд і рух буде здійснюватися по відремонтованій правій смузі. Слідкуйте за знаками і враховуйте додатковий час під час планування подорожей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: