Четвер, 03 червня 2021 11:29

Укрзалізниця відновлює сполучення Дніпра та Кривого Рогу з Бердянськом

Укрзалізниця з 10 червня відновлює курсування ще двох «морських» потягів: №472/471 Дніпро — Бердянськ та №552/551 Кривий Ріг — Бердянськ. Вони дадуть можливість оминути автозатори та комфортно дістатися курорту.

Ці поїзди вирушатимуть по парних числах, зворотно — по непарних. Розклад зручний: відправлення з Дніпра о 22:50, прибуття до Бердянська о 08:23; відправлення з Кривого Рогу о 21:20, прибуття до Бердянська о 08:23. Більше інформації щодо розкладу руху поїздів тут.

Нагадаємо, нещодавно Укрзалізниця запустила потяг для жителів Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та цілої агломерації східноукраїнських міст до Одеси. Також відкрито інші «морські» рейси до літнього сезону: жителі Чернігова та Сум можуть купувати квитки на швидкий поїзд до Одеси, а для львів'ян з'явилося нове щоденне літнє сполучення з Бердянськом.

Укрзалізниця піклується про комфорт пасажирів під час подорожей та нагадує про правила безпеки на період розповсюдження коронавірусної інфекції: носіть маски правильно, користуйтесь антисептиками та дотримуйтесь безпечної дистанції.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: