Вівторок, 15 грудня 2020 18:18

В Україні з’явиться власне виробництво телескопічних автогідропідйомників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» провадить розробку власного підйомного механізму – це буде перший телескопічний автогідропідйомник, виготовлений в Україні.

Розвиток кожної виробничо-торговельної компанії за вдалому збігу обставин і налагоджених бізнес-процесів поступово переходить від етапу імпорту іноземних навісних пристроїв і продажу їх українським клієнтам до серійного виробництва власного продукту.

Так, Завод спецтехніки «Техкомплект», який є флагманом українського ринку автогідропідйомників і пропонує високотехнологічні італійські та південнокорейські надбудови з монтажем на комерційний транспорт, переходить на наступний етап розвитку: власне виробництво телескопічних автогідропідйомників в Україні.

 

Конструкторський відділ підприємства самостійно розробив і втілив у життя конструкцію української автовишки. В ході розробок були враховані всі нюанси експлуатації автопідйомників від п'яти різних європейських виробників, тому завдяки отриманому досвіду конструкція нового автопідйомника значно вдосконалена. Це унікальний проект, якому на даний час немає аналогів в Україні.

Раніше вже були спроби випустити автопідйомники від «національного виробника», але, на жаль, виробництво таких моделей так і не стало серійним і, тим більш, конкурентним по відношенню до європейських і азіатських підйомних механізмів.

Під час карантину на виробництві робота кипіла повним ходом: в фарбувальній камері вже готові три секції майбутньої 18-метрової телескопічної красуні, яку вже дуже скоро встановлять на вантажне шасі від торгової марки. Однак, на жаль, у роботу втрутилися карантинні обмеження.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тим не менш, колектив Заводу спецтехніки «Техкомплект» впевнений, що у 2021 році успішно завершить роботу над проектом і в Україні вперше з’явиться власне виробництво телескопічних автогідропідйомників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: