Вівторок, 06 жовтня 2020 15:28

В Україні з'явилися нові самоскиди «БелАЗ» особливо великої вантажопідйомності

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, 136-тонні автомобілі поповнили парк великовантажної техніки «АрселорМіттал Кривий Ріг».

У багаторічній історії співпраці Білоруського автомобільного заводу і компанії «АрселорМіттал Кривий Ріг» є чимало успішних проектів. 2 жовтня один з них був відзначений урочистою церемонією запуску в експлуатацію самоскидів «БелАЗ» особливо великої вантажопідйомності. Домовленість про постачання цих 136-тонних машин партнерам БелАЗ була досягнута в ході візиту в Україну міністра промисловості Республіки Білорусь Петра Пархомчіка, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі автовиробника.

Три екіпажі операторів отримали ключі від нових кар'єрних самоскидів БЕЛАЗ-75131 в «АрселорМіттал Кривий Ріг». Це перші з п'яти 136-тонних машин, які надійшли на адресу української компанії в рамках інвестиційної програми, яка реалізується ArcelorMittal в Україні.

За останні п'ять років «АрселорМіттал Кривий Ріг» придбав 26 кар'єрних самоскидів «БелАЗ», завдяки чому автопарк великовантажної техніки був оновлений більш ніж наполовину. В даний час в гірському департаменті підприємства використовуються 30 кар'єрних самоскидів, 7 поливозрошувальних машин та колісний бульдозер виробництва ВАТ «БелАЗ».

До кінця 2020 року в експлуатацію введуть ще два нових автосамоскиди, які зараз знаходяться в стадії складання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: