П'ятниця, 14 лютого 2020 21:30

В Україні почнуть виробляти нову залізничну платформу для контейнерів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Міжвідомча комісія дозволила серійне виробництво нового вантажного вагона КВБЗ.

Про це SpecMachinery.com.ua повідомили в прес-службі підприємства. Як йдеться в повідомленні, нова розробка інженерів – це вагон-платформа моделі 13-7132 на візках моделі 18-7055 з осьовим навантаженням 23,5 тс. Вона призначена для перевезення великотоннажних контейнерів (20, 30, 40, 45 футів) залізницями колії 1520 мм. Має вантажопідйомність 69,6 тонн.

Розробка фахівців служби головного конструктора вантажного вагонобудування Крюківського вагонобудівного заводу отримала схвальні відгуки членів міжвідомчої комісії, засідання якої відбулося на нашому підприємстві 29 січня 2020 року.

Новий вантажний вагон витримав необхідний комплекс випробувань.

У його тестуванні взяли участь фахівці випробувального центру ПАТ «КВБЗ» та Українського науково-дослідного інституту вагонобудування.

Ознайомившись з технічною документацією та перевіривши результати випробувань, міжвідомча комісія дійшла висновку – вагон-платформа мод. 13-7132 відповідає технічним умовам і документації. Тож члени комісіє були єдині у своєму рішенні – присвоїти конструкторській та технологічній документації вагону-платформи мод. 13-7132 літеру «А», тобто дозволити серійне виробництво нового виробу.

Тож лінійку вагонів-платформ, створених на КВБЗ, розширено ще на одну привабливу конкурентоспроможну модель. До речі перші залізничні вагони-платформи з дерев’яною обшивою на КВБЗ розпочали випускати ще у 1930 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: