П'ятниця, 16 серпня 2019 11:34

John Deere представив нові потужні колісні навантажувачі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова техніка розроблена для найскладніших і вимогливих робочих майданчиків.

Виробник спецтехніки John Deere випускає нові колісні навантажувачі виробничого класу L-серії. Три моделі – в тому числі 744L, 824L і 844L – оснащені більш просторою кабіною, новими електрогідравлічними (EH) органами управління і поліпшеною системою HVAC, для забезпечення вентиляції і кондиціонування, що має підвищити загальний комфорт і продуктивність протягом всього дня.

Однією з помітних особливостей колісних навантажувачів серії L є зручна кабіна. Вона стала ширшою і просторішою, а двері кабіни на 79% ширшими на рівні підлоги в порівнянні з попередніми моделями, що полегшує вхід і вихід.

Модель навантажувача 744L має потужність 315 к.с. (235 кВт), 824L – 343 к.с. (256 кВт), модель 844L – 429 к.с. (320 кВт). За словами представників виробника, всі агрегати можуть похвалитися покращеною паливною економічністю. Так, 744L і 824L, обладнані 9-літровим двигуном, знизять витрату пального на 12%, а 844L має 13,5-літровий двигун і покращить паливну економічність на 7% відносно техніки попереднього покоління.

«Наші клієнти працюють з дня на день на найскладніших робочих майданчиках, що робить надійність і продуктивність критично важливими для їх роботи. Працюючи над новими колісними навантажувачами L-серії, ми прислухалися до відгуків клієнтів і використовували цю інформацію для подальшого поліпшення наших пропозицій», – сказав Джон Честерман, менеджер з маркетингу John Deere Construction & Forestry.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: