Субота, 18 травня 2019 15:35

В Києві демонструють унікальний навантажувач Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в рамках міжнародного конкурсу кращих операторів спецтехніки Operators Club, що проходить зараз в Києві, демонструється важкий навантажувач нового покоління Volvo L220H в унікальній комплектації.

Нагадаємо, як уже розповідав SpecMachinery.com.ua, важкі кар'єрні навантажувачі Volvo серії H - прийшли на заміну серії G на європейському ринку в минулому році.

І, за словами виробника, новий навантажувач L220 серії H перевершує свого попередника серії G і по ефективності, і по продуктивності, і по «інтелектуальним» можливостям.

Паливна ефективність досягає 15% завдяки потужному двигуну, КПП OptiShift нового покоління і новому гальму сухого типу. Нова трансмісія, новий гідротрансформатор і змінені передавальні числа також забезпечують моделі L220H приріст продуктивності на величину до 10%.

Серед нових технологічних рішень - інтегрована функція гальмування при зміні напрямку руху. Система динамічного зважування Load Assist, яка працює в зв'язці з Volvo Co-Pilot, дозволяє зважувати вантаж з точністю до ± 2% для точного обліку обсягу виконаних робіт та управління наряд-замовленнями.

Навантажувач L220H має міцну конструкцію, розроблену для інтенсивної експлуатації - передає SpecMachinery.com.ua.

Відзначимо, в рамках заходу новинка показана в спеціальній комплектації, яка включає в себе захист кабіни водія, посилений ківш (також із захистом) з додатковими посиленими зубами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: